27 C
Pitești
24 sept. 2023

Asfaltarea DJ 503 prinde contur la Oarja

Asfaltarea DJ 503 prinde contur la Oarja

Proiectul „Modernizare DJ 503 limita județului Dâmbovița – Slobozia – Rociu – Oarja – Catanele” este derulat de Consiliul Judetean Argeș și finanțat prin fonduri europene nerambursabile. Este drumul cu cea mai mare lungime aflat în prezent în lucru dintre proiectele pe care Consiliul Județean Argeș le are cu finanțare pe fonduri europene – 42,034 de kilometri.

Investiția va deservi peste 19000 de persoane, asigurându-se și accesul la coridoarele TEN-T și se ridică la suma de 100 milioane lei, din care 12,7 milioane reprezintă contribuția CJ Argeș, restul finanțării fiind pe fonduri europene.

《Suntem bucuroși că am găsit aici oameni care muncesc și mergem până la Slobozia pe acest drum pentru a vedea cum își îndeplinesc obligațiile antreprenorii care au câștigat licitația. Așa cum am mai spus, principalul obiectiv al Consiliului Județean rămâne și anul acesta infrastructura rutieră.

Poate că uneori cetățenii nu înțeleg că aceste investiții pe fonduri europene se fac cu mari eforturi. Depindem și de finanțarea pe care o avem la dispoziție, dar și de bunăvoința autorităților locale de a se implica în aceste proiecte. Aici suntem la Oarja, unde am găsit mereu deschiderea necesară. Îi mulțumesc pentru colaborare domnului primar Constantin Bîlea și le mulțumesc și cetățenilor din comună pentru înțelegere, pentru că trebuie să suporte aceste părți mai puțin plăcute în realizarea proiectului.》, a transmis președintele C.J., Ion Mînzînă, la vizitarea șantierului.

《 Lucrările pentru modernizarea DJ 503 – drum ce traversează comuna Oarja – avansează, iar investiţia începe să prindă contur. Le mulţumesc locuitorilor din comună pentru înțelegere, pentru că au suportat disconfortul creat, dar şi unele etape mai puțin plăcute în realizarea proiectului!》, a transmis primarul comunei Oarja, Constantin Bâlea.

Drumul județean 503 ajunsese într-o stare deplorabilă, iar cetățenii din Oarja au organizat un protest anul trecut pentru urgentarea acestei lucrări. Nimeni nu mai avea speranță că lucrările de asfaltare se vor face, cu toate asigurările date de Consiliul Județean. Dar iată că lucrurile au intrat pe făgașul normal și drumul atât de dorit de cetățeni se asfaltează.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI