25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Ariana Mecu a intrat în branșa scriitorilor

Ariana Mecu a intrat în branșa scriitorilor

Ariana Mecu, studenta la două facultăți care vorbește 9 limbi străine, despre care am scris săptămâna aceasta, a intrat de azi în branșa scriitorilor. Ea și-a lansat astăzi prima sa carte, un roman polițist, Talismanele Rugăciunii.

Librăria Cărturești de la Vivo Mall a fost aproape plină, prieteni, rude, foști colegi sau cunoscuți, dar și clienți obișnuiți ai librăriei, vrând să fie prezenți la acest moment important al carierei ei, debutul în literatură.

Inteligență, talent și zâmbet

La numai 20 de ani, Ariana a reușit să ne captiveze pe toți cei prezenți cu inteligența ei, cu pasiunea ei, despre care a vorbit cu atâta drag, și cu răspunsurile ei extrem de mature și cuprinzătoare. Nicio întrebare nu a pus-o în dificultate, nici nu avea cum, la cât de stăpână a fost pe situație și la cât de bine s-a pregătit pentru acest eveniment.

Am ascultat-o toți, noi cu uimire, părinții și bunicii – cu ochii umezi, neputând să înțelegem cum într-un trup atât de micuț, de adolescentă, poate exista o energie atât de debordantă.

Ne-a povestit despre cum a început să scrie, încă de pe la 18 ani, despre cum s-a inspirat din cărțile citite, despre imaginație – care e importantă, dar nu neapărat necesară, cât mai ales despre multitudinea cărților citite, fiecare lărgindu-i orizontul și viziunea. A început să scrie această carte acum doi ani, primele capitole fiind pentru participarea la un concurs literar.

Zâmbetul ei dulce, de copil, ne-a cucerit pe toți, vorbea și zâmbea… și printre ropotele de aplauze și răspunsurile ei pasionate nici nu am simțit cum a trecut timpul.

Ne-a mai spus că trebuie să avem încredere în scriitorii români, chiar dacă editurile preferă să scoată pe piață cărți deja consacrate, în special ale scriitorilor străini.

După care Ariana ne-a dezvăluit surpriza zilei, faptul că lucrează deja la a doua sa carte. Dar până atunci, trebuie să o citim pe prima.

Așadar, dacă vreți să o cunoasteți pe Ariana Mecu scriitoarea, citiți-i prima sa carte, Talismanele Rugăciunii. O găsiți numai în Librăria Cărturești. Deocamdată!

CITEȘTE ȘI: Vorbește 9 limbi străine și e studentă la două facultăți

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI