25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Ministrul Simona Bucura-Oprescu și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, au sărbătorit 8 Martie alături de 600 de femei din Mărăcineni

Ministrul Simona Bucura-Oprescu și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, au sărbătorit 8 Martie alături de 600 de femei din Mărăcineni

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, parlamentarii Cristina Mariana Stocheci, Remus Mihalcea, Nicolae Georgescu, Pavelescu Nicolae, consilieri județeni și locali au sărbătorit 8 Martie alături de femeile din Mărăcineni. Peste 600 de doamne și domnișoare au participat la o primă ediție a unui eveniment organizat special de Ziua Femeii de către primarul Nicolae Dascălu și care se dorește a deveni o tradiție.

Mă bucur să mă aflu astăzi aici, la Mărăcineni. Aici sunt puse în valoare talentul, hărnicia și curajul femeilor. Mărăcineni, ca și Argeșul, ca și România, s-a clădit și se clădește și prin munca de zi cu zi a dumneavoastră! Vă doresc să aveți puterea de a depăși orice obstacol, forța de a vă face vocile auzite și de a reuși în tot ce vă propuneți!”, le-a transmis ministrul Simona Bucura-Oprescu doamnelor și domnișoarelor prezente.

Astăzi este vorba despre dumneavoastră, despre femeile femeile harnice care construiesc viitorul acestei localități. Apreciez enorm capacitatea femeilor de a se dedica și de a performa! Iată că în prezent femeia este și soție, și mamă, și bunică, și femeie de succes, este și ministru al Muncii, căci ea muncește cel mai mult în familie, ea crește copiii, este și ministru al Finanțelor, căci ea chibzuiește resursele familiei. Vă doresc să fiți sănătoase, să vă creșteți copiii în liniște pentru a asigura viitorul acestei localități și al acestei țări!”, a spus Ion Mînzînă.

Primarul Nicolae Dascălu le-a făcut tuturor o surpriză, aducând pe scenă artiști de anvergură națională. Ringul de dans a fost pe tot parcursul serii neîncăpător!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI