15.4 C
Pitești
02 dec. 2023

Ziua pensionarilor, la Stâlpeni

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an în data de 1 octombrie. Această dată a fost stabilită încă din anul 1991.

În acest context, Primăria comunei Stâlpeni a organizat pentru toți seniorii din localitate o intâlnire festivă, în cadrul căreia au fost sărbătoriți. A fost prezentat un spectacol de dansuri și muzică populară de către ansamblul Pițigaia din localitate, și le-au fost oferite două torturi imense.

《 1 octombrie trebuie să fie o zi specială nu doar pentru seniorii noştri şi cei din întreaga lume, ci pentru noi toţi, cei care trebuie să le arătăm respectul şi preţuirea pentru eforturile şi realizările lor. De ziua seniorilor noștri, le urez din toată inima multă sănătate, o viaţă mai bună şi împreună cu generaţiile ce le urmează, să fie activi și de folos. „Cine nu are bătrâni, să îi cumpere!”, spune un proverb românesc. Noi am fost binecuvântați cu faptul că în Stâlpeni avem bătrâni de valoare!》, le-a transmis primarul cetățenilor Stâlpeniului prezenți la eveniment.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI