25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Viorel Dobrin a cucerit țara cu clubul său

Viorel Dobrin a cucerit țara cu clubul său

Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, în ale cărui atribuții intră și coordonarea activitaților sportive în județ, ne aduce o veste bună: Clubul sportiv Armbenders, din Poiana Lacului, înființat și coordonat de excepționalul sportiv, campionul la Skandenberg Viorel Dobrin, a cucerit titlul de „Cel mai bun club sportiv din țară”, pentru al 7-lea an consecutiv.

《 Există un singur mod de a pune ArgeșulpePrimulLoc, și acela este să muncești, să fii inteligent și să fi ambițios!  Această rețetă a pus-o în aplicare și Clubul ARMBENDERS-Viorel Dobrin care a reușit să cucerească, atenție, pentru al șaptelea an consecutiv, locul I la categoria ” Cel mai bun club sportiv din țară”, după Campionatul Național de Skandenberg ce s-a desfășurat la sfârșitul lunii martie la București.
Cei 30 de sportivi ai clubului condus de campionul argeșean Viorel Dobrin au obținut 19 medalii de aur, 13 de argint și 12 medalii de bronz‼️
Sunt așadar convins că mai vechii noștri prieteni vor reuși o figură extrem de frumoasă la Campionatul European de Skandenberg din august care se va desfășura în Slovacia!》, scrie Adrian Bughiu pe pagina sa de facebook.

《A început sezonul competițional ! 💪🏻💪🏻💪🏻
Am inceput cu dreptul, sperăm să terminăm așa acest an 2024, un an dificil, cu schimbări la nivel național.

🥇🥇Dublu campion național, țin să mulțumesc tuturor, elevilor – de care sunt cel mai mândru, am adus împreună un număr de 43 medalii clasându-ne pe locul 1 Național al 7- lea an consecutiv.

Se anunță un an încărcat, obiectivul nostru a fost să ne menținem poziția și să fim cât mai mulți sportivi calificați în Lotul Național de Skandenberg. Urmatoarea încercare este CAMPIONATUL EUROPEAN SLOVACIA, BRATISLAVA, care va fi curând, în luna MAI, sperăm că vom face posibilă deplasarea la acest eveniment.

Următorul obiectiv este Campionatul Mondial CHIȘINĂU, MOLDOVA, unde îmi doresc să duc câți mai mulți sportivi de la Club Sportiv De Skandenberg ,,Armbenders Viorel Dobrin”, a transmis Viorel Dobrin, și a dat tag sponsorilor: Imark Sistem, CIPCOS MAR COMPLEX SRL, Primăria Poiana Lacului, Federația Română de Skandenberg-Armwrestling. Poate se mai alătură și alții, pentru că merită să investești banii într-o cauză  nobilă – promovarea sportului de performanță.

Despre acest club și acești sportivi minunați din Argeș am mai scris și vom mai scrie. Pentru că dedicarea lor este extraordinară. Mult succes în continuare! Felicitări, Viorel Dobrin și echipa!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI