20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Cei mai buni sportivi de skandenberg sunt din Poiana Lacului

„Argeșul obține performante importante la toate ramurile sportive! Dacă la fotbal, județul nostru va concura cu două echipe în Liga I în sezonul următor, iar echipa de baschet se află pe podiumul național, iată că și în sportul „brațelor de fier” se obțin rezultate excepționale.

În perioada 4-6 iunie, la Rădăuți, a avut loc Campionatul Național de Skandenberg. În clasamentul general pe cluburi s-a detaşat Armbender Poiana Lacului, locul 1, cu 20 de medalii de aur, 11 de argint şi 16 de bronz. Clubul argeșean „Armbenders Viorel Dobrin” din Poiana Lacului a obținut locul 1, pentru al patrulea an consecutiv, performanță greu de egalat.

De la clubul argeşean au fost prezenţi 38 de sportivi, iar evoluţiile unora dintre aceştia ar putea face posibilă prezenţa la campionatul mondial găzduit de oraşul Batumi (Georgia), potrivit lui Viorel Dobrin, antrenorul celor de la Armbender Poiana Lacului. Competiţia e programată în octombrie şi de la clubul din Poiana Lacului ar putea fi prezenţi 7 sportivi.

Clubul Armbenders s-a înființat în anul 2017, antrenor fiind Viorel Dobrin, campion european și vicecampion mondial la acest sport. În momentul de față, acesta a ajuns să antreze peste 50 de sportivi cu vîrste cuprinse între 14 și 55 de ani.

Felicitări și succes pe mai departe!”, scrie vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, pe pagina sa de facebook.

Foto: bratdefier.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI