21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Un bărbat a plecat după ciuperci și s-a rătăcit în pădure

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Secția de Poliție Rurală Bascov, alături de jandarmi, pompieri și voluntari au desfășurat ample acțiuni pentru localizarea, căutarea și salvarea unui bărbat, rătăcit într-o pădure din zona Budeasa-Micești.

În ziua de 19 iunie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș au fost sesizați, de către soția unui bărbat din Budeasa Mică, despre faptul că acesta a plecat, de dimineață, în pădure, după ciuperci, iar în jurul orei 14.00, a luat legătura telefonic cu aceasta și i-a spus că nu știe unde se află.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de polițiști, inclusiv echipa canină, cu câinele de urmă, dar și jandarmi și pompieri.

Având în vedere terenul accidentat din zona de căutare, polițiștii au mobilizat voluntari cu ATV-ul, pentru a-i ajuta în ceea ce privește deplasarea.

Acțiunile de căutare în teren au fost sprijinite de polițiștii din Dispeceratul IPJ Argeș, care au ținut permanent legătura, prin SNUAU 112, cu soția bărbatului, deoarece, știindu-l cu probleme medicale, aceasta plecase în căutarea lui.

De asemenea, atunci când bărbatul a apelat SNUAU 112, politiștii l-au liniștit, l-au îndrumat să rămână în zona respectivă și i-au explicat ce are de făcut, astfel încât să îl poată localiza.

Ulterior, informațiile privind locația în care se afla bărbatul, au fost transmise echipajelor din teren.
Astfel, după aproximativ 2 ore de căutări, bărbatul a fost găsit, la aproximativ 7 km de locul în care își parcase mașina și a fost adus cu ajutorul voluntarilor cu ATV-ul.

A fost predat unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale care se impun.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI