22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Tineri voluntari – acțiune de sprijin pentru copiii cu dizabilități

Săptămâna trecută, un detașament de 8 voluntari de la Organizația Zimbrul Carpatin (https://zimbrul-carpatin.ro/) au desfășurat o acțiune la viitorul Centru de Zi pentru Copiii cu Dizabilități Fizice din Pitești unde au realizat două rampe de acces pentru copiii care se deplasează în scaune rulante. Lucrările au fost supravegheate de domnii Toloș și Boșneag, voluntari cu experiență ai Asociației pentru Sprijinirea Copiilor cu Dizabilități Fizice Argeș.

Familia mare a A.S.C.H.F-R filiala Argeş este formată din 180 de familii în care regăsim 1 sau doi copii/tineri cu handicap fizic/asociat, iar obiectivul major al asociației este îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru copilul/tânărul cu handicap fizic şi pentru familiile aparţinătoare.

În prezent Centrul de zi NOVA funcționează într-un apartament în Găvana III, str. Carol Davila, bloc B1, sc. A, ap.1. Viitorul centru de zi NOVA va deservi 180 de copii cu dizabilități fizice și va avea spații de recreere, cabinet de psihologie, sală de educație și terapie educațională, sală de kinetoterapie.

Dacă doriți să ajutați la realizarea acestui centru cu materiale de construcție, echipamente sau bani, pueți lua legătura cu ASCHF-R Argeș (http://www.aschfrarges.ro/)„, ne îndeamnă voluntarii de la Asociația Zimbrul Carpatin. De asemenea, ambele asociații pot fi susținute prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit plătit statului, prin completarea și depunerea formularului 230 la Administrația de Finanțe.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site