19.3 C
Pitești
19 mai 2024

Ministrul Rafila la Pitești. Trei zile, ecografii și consultații gratuite la Pitești Arena

Ministrul Rafila la Pitești. Trei zile, ecografii și consultații gratuite la Pitești Arena

În perioada 14-16 aprilie, la Pitesti are loc campania medicală „Împreună pentru oameni”. În spitalul de campanie se vor desfășura activități medicale gratuit pentru public, în 42 de cabinete amenajate la Pitești Arena, str. Basarabiei nr. 35.

În debutul acestei acțiuni, a venit la Pitești ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, special pentru evenimentul de astăzi. De asemenea, la eveniment este prezent și primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, care s-a bucurat să-l întâmpine pe ministrul Sănătății și să-i arate totodată și sala polivalentă construită la Pitești.

Este o acțiune la care Primăria Municipiului Pitești este partener, anul trecut fiind organizate 18 astfel de acțiuni în toată țara, iar anul acesta fiind prima acțiune la Pitești. Campania „Împreună pentru oameni”, este desfășurată în parteneriat cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România – Conferința Oltenia, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor din România, Asociația „Ridică-te și umblă”, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie – Filiala Oltenia, Asociația Creștină pentru Educație și Sănătate Pitești, Amicus Pitești, sponsori medicali fiind Samsung Medical, Liamed Aparatură Medicală și Philips.

Scopul acestei campanii este de a oferi servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional, în municipiul Pitești.

Dintre acțiunile care vor avea loc în cursul săptămânii menționăm: sprijin material pentru persoanele asistate social și servicii de taxi gratuite pentru persoanele cu dizabilități.

În colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, se vor susține, în licee din municipiul Pitești, seminare anti-adicții, pentru dezvoltare personală și orientare profesională.

Cei înscriși pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro vor beneficia de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc.

De asemenea, vor fi efectuate ecografii mamare, abdomino-pelvine, ecografii Doppler carotidian și de membre inferioare.

Detalii despre serviciile medicale oferite pot fi accesate pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI