4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

Trei deținuți și-au spus povestea…

Trei deținuți și-au spus povestea

Azi, 18 octombrie 2023, specialiștii CPECA Argeș au desfășurat o activitate de prevenire și informare antidrog la Colegiul Național „I.C. Brătianu” Pitești în cadrul Planului Teritorial Comun de Acțiune Argeș 2023 și al Grupului de lucru constituit în județul Argeș pentru prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor, Grup constituit de către Prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Activitatea a fost desfășurată în parteneriat cu Instituția Prefectului Argeș, Penitenciarul Mioveni, ISJ Argeș, BSS- IPJ Argeș, cu participarea din cadrul Penitenciarului Mioveni a trei persoane private de libertate, aflate în detenție pentru trafic și consum ilicit de droguri.

Mesajul prefectului de Argeș, Radu Perianu:

Nimeni nu este singur! A fost mesajul meu în discuția de astăzi cu elevii Colegiului Național ,,I.C. Brătianu”. Ne-am întâlnit cu ei în cadrul campaniei de prevenire a consumului de droguri inițiată de Instituția Prefectului județului Argeș.

Vreau ca tinerii să știe că orice problemă are o rezolvare pe care, dacă ei simt că nu o pot găsi, să știe că au alături părinții, profesorii, psihologii școlari, autoritățile. Și că indiferent ce le-ar spune un așa zis prieten care îi va îndemna să caute soluții în droguri, este o minciună! Una din care, în cele mai multe cazuri, individul respectiv va scoate bani!

Elevii au fost activi, au pus întrebări, cu unele ne-au și surprins și ăsta este un lucru bun pentru că arată că a fost o discuție reală, sinceră și am avut ocazia să oferim informații corecte!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI