0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

66 de piloți vor lua startul la Trofeul Câmpulung Muscel 2023!

66 de piloți vor lua startul la Trofeul Câmpulung Muscel 2023!

66 de piloți, inclusiv din Argeș, s-au înscris la startul Trofeului Câmpulung Muscel 2023, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Etapa de la Câmpulung va decide și campionul din 2023 la general, dar și la mai multe clase, astfel că nu lipsesc nici principalii protagoniști. În același timp, 15 piloți debutanți își vor testa abilitățile pe traseul de trei kilometri de la Lerești-Voina, considerat unul dintre cele mai spectaculoase și mai tehnice din circuitul național.

Vor deschide traseul Valentin Porcișteanu, Dorin Banciu și Alex (Kellu) Gorgan cei care, ani de-a rândul, au oferit publicului spectacole la cel mai înalt nivel.

Restricții de circulație pe DJ 734 Lerești-Voina!

Având în vedere derularea competiției, informăm participanții la trafic că, în acest weekend, circulația pe DJ 734 Voinești-Lerești-Voina este restricționată în sectorul cuprins între kilometrul 8+ 00 și kilometrul 13+ 800 astfel:
– sâmbătă, 21 octombrie: între orele 8.00 – 18.00
– duminică, 22 octombrie: între orele 8.00 – 17.00

De asemenea, organizatorii fac apel la publicul spectator să respecte regulile de siguranță și indicațiile staff-ului și oamenilor de ordine pentru a preîntâmpina orice incident.

Sportul cu motor înseamnă adrenalină și spectacol, dar implică și riscuri!

Ultima etapă din calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ajuns la cea dea a XII-a ediție, este organizat în perioada 21-22 octombrie de ACS Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al municipiului Câmpulung, al Consiliului Județean Argeș și al Primăriei și Consiliului Local Lerești, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

No Drogs On Weels!

Ca de fiecare dată, Trofeul Câmpulung Muscel pune accent pe responsabilitate!
După seria de evenimente rutiere neplăcute petrecute în țară, ediția de anul acesta se desfășoară sub sloganul No Drugs On Weels!
Un manifest pentru toți cei care iubesc să conducă: atunci când suntem la volan, trebuie să fim perfect conștienți de responsabilitatea pe care o avem pentru noi și pentru ceilalți participanți la trafic!
Ultima etapă din calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ajuns la cea dea a XII-a ediție, este organizat în perioada 21-22 octombrie de ACS Brothers Motor Sport, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI