13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

Transport modern la Curtea de Argeș

Transport modern la Curtea de Argeș

Curtea de Argeș va avea un transport civilizat și modern.

La Curtea de Argeș, prin proiectul „Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș” au fost achiționate 14 autobuze electrice.

De asemenea, prin același proiect se construiește o autobază pentru mijloacele de transport în comun în cartierul Progresu, pe strada Lt. Pavelescu, cu structură metalică şi de beton şi cu o suprafaţă construită de 1250,84 metri pătraţi, lucrările fiind aproape de final. De asemenea, prin acest proiect se asfaltează o parte din strada Lt. Pavelescu.

Lucrările la autobază sunt aproape de final – construcția a fost finalizată, au fost montate stațiile de încărcare pentru autobuze, mai sunt de pus câteva echipamente.

O bretea a străzii Lt. Pavelescu a fost asfaltată, iar la cealaltă se amenajează rigolele.

Anul acesta se vor mai reabilita și moderniza străzile Cuza Vodă, Albești și Râmnicu Vâlcea din municipiu.

În curând cele 14 autobuze electrice vor fi puse în circulație. Se lucrează deja de câteva zile la montarea echipamentelor în mijloacele de transport în comun (panouri de informare, camere video, etc.), și s-au făcut primele probe.

Proiectul vizează și amenajarea a 14 staţii de încărcare lentă şi patru staţii de încărcare rapidă pentru cele 14 autobuze, în interiorul autobazei, precum şi amenajarea a şase staţii de autobuz cu pereţi laterali, a 43 de staţii fără pereţi laterali şi a trei staţii cu chioşc.

Valoarea totală a proiectului „Dezvoltarea transportului public în Municipiul Curtea de Argeș” este de 47.028.577,51 lei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI