8.2 C
Pitești
28 feb. 2024

Topoloveni Summer Tour – duminică, 4 iulie, în organizarea Riders Club

După o perioadă în care am avut parte doar de antrenamente și curse neoficiale între prieteni, luăm startul în forță in 2021 cu primul eveniment din calendarul competițional. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competiție plină de amintiri frumoase și zeci de mii de poze adunate pe facebook, aflată la a șasea ediție. Înscrierile la competiție au avut loc în perioada 7 iunie – 1 iulie.
Startul evenimentului se va da, ca de obicei, din centrul orașului Topoloveni, duminică, 4 iulie, iar traseul se va întinde prin pădurile și dealurile Argeșului, cu o trecere spectaculoasă prin pârâul Cârcinov, spre deliciul fotografilor.
La eveniment vor fi deschise atât curse Elite, cât și competiții clasice de amatori, împărțite pe niveluri de dificultate. Bineînțeles, nu au putut fi lăsate deoparte cursele special dedicate copiilor între 5-13 ani, alături de însoțitorii lor înscriși în tura de Agrement. Noutatea mult așteptată este cursa E-MTB Open, masculin și feminin, care este primită de organizatori cu brațele deschise și unde se speră să se formeze, în timp, o competiție acerbă. 

La Topoloveni Summer Tour organizatorii vă așteaptă să încercați traseul Scurt (20 km), traseul Standard (40 km) și traseul E-MTB Open (40 km), acestea fiind adaptate îndemânării oricărui rider. 

Situația pandemică: Așa cum este impus de către autorități în astfel de cazuri, toată lumea va trebui să poarte mască în zona de start/ finish. Participanții la competiție vor putea renunța la măști imediat ce vor lua startul.  

Pentru detalii, accesați pagina competiției: https://www.ridersclub.ro/ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI