14.8 C
Pitești
27 feb. 2024

Luni, 05.07.2021, se închide circulația prin tunelul de la Bâlea Lac de pe Transfăgărășan

Luni, 05.07.2021 (între orele 10:00 – 17:30) se va închide circulația rutieră prin tunelul de la Bâlea Lac, Transfăgărășan (DN 7C), km 115+926 – km 116 +808, în vederea desfășurării competiției sportive ”Turul Ciclist al Sibiului 2021”.

174 de cicliști profesioniști de pe 5 continente: Europa, Asia, Africa, America de Nord și America de Sud, se vor întrece în cadrul acestui eveniment, inclus în calendarul competițional european al Union Cycliste Internationale, destinat sportivilor de elită la nivel internațional.

„TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE va avea loc în frumoasa regiune Sibiu din Transilvania. Acesta este un eveniment nou, creat special pentru cicliștii amatori, care se va desfășura în cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Competiția va avea loc în data de 5 iulie 2021, înaintea etapei dedicate profesioniștilor. La prima sa ediție, Transfăgărășan Challenge va fi cea mai exigentă cursă de ciclism pentru amatori din România și se va desfășura pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume, așa cum a fost numit de cei de la Top Gear. Fără îndoială, Transfăgărășan Challenge va oferi tuturor experiența unei curse profesioniste și de neuitat”, scrie pe pagina dedicată competiției, https://ciclism.sibiu.ro/ro/tchallenge.html 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI