0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Târg de toamnă la Școala I.L.Caragiale

Târg de toamnă la Școala I.L.Caragiale

Astăzi, Școala Gimnaziala I.L. Caragiale Pitești și-a deschis larg porțile pentru cea de-a doua ediție a Târgului de toamnă.

Toamna a poposit și în curtea școlii I.L.Caragiale din Pitești, într-o atmosferă de sărbătoare și voie bună. Parfumul îmbietor de magiun, frumusețea și strălucirea culorilor, aromele delicioase ale sarmalelor și ale mustului proaspăt stors ne-au chemat cu mic, cu mare, să luăm parte la Târgul toamnei, organizat de elevii școlii.

Și preșcolarii Grădiniței cu program normal „Istețel”, structură a Școlii I.L Caragiale, au participat cu diverse preparate la Târgul de toamnă de anul acesta. Alături de părinții lor, au pregătit cu mult entuziasm produsele destinate vânzării: pâine artizanală, prăjituri de casă, care mai de care mai gustoase, dulcețuri, zacuscă, murături, fructe de sezon și must.

Cadrele didactice, cu sprijinul părinților inimoși, și-au primit cu ospitalitate „clienții”, cărora le-au oferit și câte un mic cadou din partea casei, în semn de recunoștință pentru sprijinul acordat.

Pe lângă tradiționalele plăcinte cu dovleac sau măr, murături, dulcețuri, fructe și legume, un real succes au avut și articolele hand-made, artizanale și decorative create de copii.

Elevi, părinți, cadre didactice și oaspeți de seamă s-au bucurat împreună de bogățiile și roadele toamnei.

Mulțumim tuturor pentru implicare și organizare! Ne dorim ca această sărbătoare să devină o tradiție a școlii noastre. Credem într-un parteneriat real între școală, părinți și comunitatea locală. De asemenea, ne-am bucurat să ne onoreze cu prezența domnul Inspector General Dumitru Tudosoiu, doamna inspector pentru învățământ special, Augustina Ene și domnul inspector de geografie, Sebastian Florescu》, a transmis colectivul școlii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI