23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ștefăneștiul își premiază valorile

Primăria Orașului Ștefănești rămâne consecventă ideii de recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute de elevii și tinerii din orașul Ștefănești.

Primarul Nicolae Velcea va premia copiii și tinerii care  au obținut rezultate deosebite la concursuri școlare și competiții sportive.

《 Elevii și tinerii merituoși din orașul nostru vor fi premiați într-un cadru festiv cu ocazia festivităților anuale prilejuite de sărbătorirea evenimentului „Ziua Orașului Ștefănești.”

Astfel, până în data de 15.07.2022, invităm toți elevii/tinerii/sportivii din orașul Ștefănești care au obținut rezultate deosebite în discipline precum astronomie, muzică, arte, social, activitate de cercetare, știință, etc. sau au obținut rezultate deosebite, premii/diplome I,II,III sau medalii de aur, argint și bronz la faza națională, internațională a olimpiadelor, concursurilor, festivalurilor și competițiilor sportive, performanță științifică și alte acțiuni naționale sau internaționale etc., să depună cerere pentru premiere, însoțită de documente justificative într-un dosar cu șină la registratura instituției (copie diplomă, CI/ certificat naștere copil, CI părinte, adeverință eliberată de unitatea de învățământ/clubul sportiv/altă entitate).

Informații suplimentare privind documentele necesare și categoriile de beneficiari se regăsesc în Regulamentul aprobat prin HCL nr. 160/2021, publicat pe site-ul instituției www.stefanesti-arges.ro , în secțiunea „Regulamente.”
Persoana de contact Primăria Orașului Ștefănești: Honcea Mihaela
Telefon: 0248.266.752, interior 123.》, anunță primarul Velcea.

Așadar, de Zilele Ștefăneștiului vom avea un regal de inteligență, talent și muncă. Felicitări pentru idee și pentru punerea ei în practică!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site