17.6 C
Pitești
14 apr. 2024

Ștefan Benonie, ales președinte al PSD Aninoasa

Ștefan Benonie, ales președinte al PSD Aninoasa

Cu unanimitate de voturi, membrii PSD Aninoasa l-au ales pe Ștefan Benonie în funcția de președinte al organizației locale.

La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă alături de o echipă numeroasă.

Ștefan Benonie are toată susținerea și aprecierea echipei PSD. Și-a demonstrat din plin calitățile de gospodar și știu că se bucură de susținerea și încrederea oamenilor din Aninoasa. Și asta deoarece Ștefan Benonie s-a zbătut pentru a atrage fonduri guvernamentale și europene pentru proiecte importante pentru dezvoltarea comunei. Ne bizuim pe astfel de oameni care pun comunitatea și nevoile ei pe primul loc! Sunt convins că va continua să facă treabă bună pentru Aninoasa! Mult succes!”, a declarat Ion Mînzînă.

Din echipa PSD prezentă la Aninoasa au făcut parte parlamentarii Cristina Mariana Stocheci, Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, subprefectul Bogdan Minciunescu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, primari din zonă și consilieri locali și județeni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI