13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

Hora Satului pentru domnișani

Hora Satului pentru domnișani

La Domnești a avut loc în această seară Hora Satului, proiectul Centrului Județean de Cultură și Arte inițiat de Bogdan Panțiru și Lavinia Coandă. Această frumoasă sărbătoare se desfașoară în toate localitățile unde există  viață culturală și unde primarii se implică în dezvoltarea acesteia.

După ediții reușite în câteva comune din nordul județului, a venit rândul Domneștiului. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Dariana Ballroom Events din centrul comunei, la care sunt prezenți localnicii dornici de muzică și distracție, precum și artiști de la Doina Argeșului și formații de tineri și copii din comună.

Primarul Ion Doru Smădu și-a dorit ca acest eveniment să reprezinte reunirea comunității, într-un fel și pentru că ne aflăm în luna în care este sărbătorită femeia, dar mai ales în amintirea horelor și balurilor de odinioară, o tradiție pe care ar dori-o reînviată. De aceea, sărbătoarea a fost organizată cu oamenii din comunitate, pentru comunitate, pentru domnișani, fără a-i da turnură politică sau electorală.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI