28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

Șoferul microbuzului școlar l-a dat jos

Șoferul microbuzului școlar de la Stoenești l-a dat jos pe un elev din microbuz, din cauză că acesta a avut un comportament necorespunzător. Primarul comunei, Ion Marin (FOTO), pus în fața unei decizii grele. E vinovat șoferul sau nu?

Poliția a cercetat cazul: 《 În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitoare la un conducător al unui mijloc de transport școlar ce dă jos un minor folosind forța, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Stoenești, ar fi avut loc o stare conflictuală în autobuzul școlar.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, mai mulți minori, membri ai aceleiași familii, ar fi produs deranj și ar fi murdărit, în repetate rânduri, microbuzul școlar, și ar fi adresat injurii șoferului, iar la data de 12 ianuarie, pe fondul acestor aspecte, conducătorul microbuzului școlar l-ar fi dat jos pe unul dintre aceștia, un băiat de 13 ani, fără a-l lovi.

Drept urmare, părinții minorilor au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform art. 33 din Legea 61/1991, pentru neluarea de către părinți sau de către persoanele cărora li s-a încredințat spre creștere și educare un minor în vârstă de până la 16 ani a măsurilor necesare pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu există nicio sesizare/plângere privind săvârșirea unor acte de violență în cauză, însă polițiștii continuă verificările.》, transmite Poliția.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site