7.7 C
Pitești
05 mart. 2024

Și bugetul Mioveniului a fost aprobat

Și bugetul Mioveniului a fost aprobat

Astăzi începând cu ora 15 s-a desfășurat la Pitești ședința Consiliului local prin care s-a aprobat bugetul Piteștiului. La două ore după Pitești, adică începând cu ora 17, consilierii locali din Mioveni au început și ei ședința de aprobare a bugetului orașului.

Proiectul de buget a fost aprobat

Anul acesta, bugetul local al oraşului Mioveni este de 210.183 mii lei, din care aproximativ 141.101 mii lei reprezintă venituri proprii. Bugetul este mai mare cu 38% față de 2023.

Pentru 2024, se are în vedere, în primul rând, continuarea proiectelor aflate în curs de derulare, accesarea de fonduri nerambursabile, continuarea investițiilor, finanțarea serviciilor publice, sistemului de sănătate, a educației și culturii.

În ceea ce privește secțiunea investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a Orașului, fiind incluse obiective de investiții propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și cele propuse de cetățenii orașului. Iată care sunt acestea:

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI