20.4 C
Pitești
27 mai 2024
spot_img

Ședință festivă la Primăria Pitești pentru Zilele Piteștiului

Astăzi, 20 mai, a avut loc ședința festivă a Consiliului local Pitești cu prilejul aniversării a 634 de ani de la atestarea documentară a municipiului Pitești.

În sala mare a Primăriei Pitești, în afara primarului, a consilierilor locali și a șefilor de compartimente din primărie, au fost prezenți ambsadorul Regatului Marocului, oaspeți din Republica Moldova, Palestina și Grecia, autorități ale statului din instituțiile centrale și locale, prefectul județului, parlamentari, primari, câștigătorii concursului Cea mai frumoasă și curată asociație de proprietari din mun. Pitești, premierea făcându-se în acest cadru festiv, alți invitați, precum și jurnaliști.

Primarul Cristian Gentea a adresat un cuvânt de salut înalților oadpeți, după care a subliniat importanța zilei de astăzi pentru municipiul nostru. Au fost trecute în revistă manifestările prilejuite de acest eveniment – PITEȘTI FEST – Zilele Municipiului Pitești.

Cei care au luat cuvântul au felicitat Piteștiul și piteștenii,  iar prefectul Radu Perianu i-a cerut primarului Gentea să acceseze toți banii europeni posibili, pentru a face din Pitești un oraș în care toți să se simtă acasă.

A urmat premierea asociației de proprietari câștigătoare a concursului între asociații. Premiul cel mare din partea municipalității, în valoare de 10.000 lei, a fost acordat Asociației J10 BC RĂZBOIENI, prin Președinte Aldea Florica. Cu banii câștigați, aceasta a spus că va zugrăvi cele 2 scări ale asociației, și vor pune gresie și faianță.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI