22.6 C
Pitești
22 sept. 2023

Se reiau lucrările la Drumul Expres Pitești-Craiova

Se reiau lucrările la Drumul Expres Pitești-Craiova

Tronsonul I al DEx Pitesti-Craiova a fost adjudecat de firma italiană TIRRENA SCAVI SS.p.A. Aceasta a executat 57% din lucrare, după care i s-a reziliat contractul, tronsonul de drum rămânând o perioadă abandonat.

Pe 24.03.2023 a fost postat în SEAP anunțul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 04.05.2023. Cristian Pistol, directorul general al CNAIR  a anunțat azi că au fost depuse 2 oferte:

1. Asocierea SA&PE Construct SRL (lider de asociere) – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL (România);

2. Asocierea Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanayi AS (lider de asociere) – Strade Bauunternehmung SRL – Visio Construction Works SRL (Turcia – România).

Câștigătorul va avea la dispoziție 18 luni pentru finalizarea construcției celor 17,7 km.
Contractul finanțat din Programul Transport are o valoare estimată de 544,13 milioane de lei, fără TVA. Sursa de finanțare a noului contract este asigurata din Fonduri Europene Nerambursabile.

Pe traseul acestui tronson, cuprins între Craiova și Robănești, în lungime de 17,7 km sunt prevăzute lucrări de construcție a 15 poduri, pasaje și viaducte.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press mai 4, 2023 Se reiau lucrările la Drumul Expres Pitești-Craiova Tronsonul I al DEx Pitesti-Craiova a fost adjudecat de firma italiană TIRRENA SCAVI SS.p.A. Aceasta a executat 57% din lucrare, după care i s-a reziliat contractul, tronsonul de drum rămânând o perioadă abandonat. Pe 24.03.2023 a fost postat în SEAP anunțul pentru contractul… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI