16.5 C
Pitești
03 oct. 2023

Sărbătoare mare de Ziua Comunei Domnești

Sărbatoare mare de Ziua Comunei Domnești

Petrecere în toi la Domnești, unde se sărbătorește Ziua Comunei. Anul acesta se împlinesc 500 de ani de la prima atestare documentară a localității. Cu acest prilej primarul Ion Doru Smădu a invitat artiști renumiți, cel mai cunoscut fiind Constantin Enceanu, care a încântat publicul cu un buchet de melodii cunoscute.

Pe scena amplasată în Teatrul de Vară recent amenajat de autoritățile locale, urmează să evolueze și alți atiști cunoscuți, locali sau naționali.

Primarul Ion Doru Smădu are invitați de seamă, politicieni din fruntea PNL, inclusiv Alina Gorghiu, ministrul Justiției și președinte al PNL Argeș, prefectul județului, Radu Perianu, fostul prefect Iani Popa, deputații Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, vicepreședinții C.J. Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, subprefectul Ciprian Neculăescu, primari și viceprimari din localitățile prietene, atât de la PNL cât și de la PSD (Bughea de Sus, Bârla, Schitu Golești, Corbi, Albeștii de Muscel, Dragoslavele, Coșești, Hârsești, Rociu, Pietroșani, Mușătești, Nucșoara, Valea Iașului etc.), precum și sute de cetățeni ai comunei. Dintre aceștia 6 familii vor fi premiate pentru longevitate în căsnicie (50 de ani împliniți).

Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș și ministru al Justiției, prezentă la eveniment
Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș și ministru al Justiției, a devenit Cetățean de Onoare al comunei Domnești
Politicieni din PNL, dar și din PSD, la Ziua Comunei Domnești
Șase cupluri au fost premiate pentru 50 de ani de căsnicie

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI