38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Competiție de șah de Zilele Piteștiului

Competiție de șah de Zilele Piteștiului

Astăzi a avut loc, în cadrul Zilelor Piteștiului, pe lângă toate celelalte evenimente, și o competiție de șah – sportul minții -, Open-ul Internațional de Șah al Municipiului Pitești & Turneul Junior, dar și două simultane de șah, respectiv la chess-boxing – prima dată prezentat în România.

Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești, aflat la a doua ediție, devine o tradiție, care va fi întreținută de către Centrul Cultural Pitești prin Clubul de Șah ALFIL, coordonatori fiind antrenorii de șah Ovidiu Stancu și Andrei Rădulescu.

A fost din nou o competiție de nivel înalt, pentru cei peste 200 de participanți, la care au fost prezenți Maeștrii Internaționali Alexandru Manea și Daniel Baratoși.

《 Mă bucur că sărbătoarea orașului nostru are manifestări de toate tipurile, de la cele culturale, artistice sau de divertisment, la cele sportive, iar faptul că sportul nobil – șahul – nu lipsește este un plus onorabil!》, spune Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești

Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site