23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, în mijlocul gospodarilor din Poienarii de Muscel!

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu, în mijlocul gospodarilor din Poienarii de Muscel! “Prețuim și transmitem mai departe tradițiile milenare ale Argeșului și Muscelului”

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, și Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, împreună cu parlamentari, primari, consilieri județeni și locali ai PSD și cu candidatul PSD la Primărie Gheorghe Galileu Chițu, au fost astăzi la Jugur, în Poienarii de Muscel, acolo unde s-a desfășurat o nouă ediție a Festivalului “Urcă oile la munte!”. Manifestarea are o bogată tradiție, fiind un prilej de mare mândrie pentru locuitorii comunei, dar și un prilej de reunire a fiilor satului care sunt bucuroși de oaspeții care ajung în mijlocul lor.

“Bunicul meu a avut până a murit 250 de oi și știu ce înseamnă să le crești, să reușești să faci puțină brânză de oaie și de burduf și să o vinzi. Adevărata sărbătoare de astăzi este despre dumneavoastră și despre munca dumneavoastră. Vă felicit că încă aveți animale și transmiteți copiilor dragostea pentru animale, pentru #muncă, dar și mândria de a fi argeșean, mândria de a fi muscelean. Mă bucur că aici, la Jugur, puneți în valoare și tradițiile și costumele populare. Vă doresc tuturor multă sănătate, astfel încât să transmitem din generație în generație ceea ce avem mai de preț: munca, tradițiile și omenia!”, le-a transmis oamenilor Simona Bucura-Oprescu.

“Am tot respectul și toată admirația pentru oamenii din Poienarii de Muscel care au reușit să ducă mai departe aceste minunate tradiții! Prin tot ceea ce facem prin Consiliul Județean și cu sprijinul parlamentarilor de Argeș ai PSD ne propunem să construim și să modernizăm fiecare localitate a județului. Același lucru ni-l dorim și pentru Poienarii de Muscel, o localitate cu oameni harnici, pricepuți și care merită cele mai bune condiții de trai. În aceste momente trebuie să rămânem uniți, astfel vom reuși să le rezolvăm pe toate! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Ion Mînzînă.

Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site