22.6 C
Pitești
22 sept. 2023

Recunoștință veteranilor argeșeni

Recunoștință veteranilor argeșeni. 29 aprilie, Ziua Veteranilor de Război

De Ziua Veteranilor de Război, pe care o sărbătorim astăzi, toată aprecierea și recunoștința noastră se îndreaptă către cei care au pus dragostea față de țară mai presus de ei înșiși.

Sacrificiile veteranilor de război și militarilor veterani din teatrele de operații sunt printre cele mai nobile manifestări de onoare și devotament față de națiune.

Cu prilejul acestei zile  pompierii argeșeni au trsnsmis următorul mesaj către argeșeni:

《 Colegul nostru, lt.col. Poștaliu Marius Sorin, se regăsește printre cei care cunosc cel mai bine acest lucru, participând în perioadele septembrie 2003 – aprilie 2004 și iulie 2005 – ianuarie 2006 la misiunile de război din Kosovo şi Afganistan.

Ce au însemnat acestea pentru colegul nostru?
„Războiul – acest flagel despre care toată lumea vorbește, însă pe care doar puțini l-au „trăit” pe viu. După ce auzi primul șuierat de proiectil sau schije, toată viața ți se resetează, înțelegi cât de puțin contează aceasta acolo, și cât de mult ar trebui să o prețuim acum, aici, cât este pace. Din acest motiv port un respect deosebit celor care au servit patria în războaiele mondiale cât și în teatrele de operații (Afganistan, Irak, Kosovo, Bosnia etc.).”

Acestor eroi le suntem recunoscători pentru curajul și sacrificiul de care au dat dovadă pe câmpurile de luptă.

La mulți ani!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press aprilie 29, 2023 Recunoștință veteranilor argeșeni. 29 aprilie, Ziua Veteranilor de Război De Ziua Veteranilor de Război, pe care o sărbătorim astăzi, toată aprecierea și recunoștința noastră se îndreaptă către cei care au pus dragostea față de țară mai presus de ei înșiși. Sacrificiile veteranilor de război și militarilor veterani din teatrele de… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI