17.6 C
Pitești
14 apr. 2024

Proiecte importante pentru Argeș aprobate azi de Consiliul Județean

Proiecte importante pentru Argeș aprobate azi de Consiliul Județean

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș le mulțumeste consilierilor județeni care au fost prezenți la ședința extraordinară de azi, când au fost pe ordinea de zi proiecte extrem de importante pentru județul nostru.

《 Ne menținem prioritatea pentru modernizarea infrastructurii rutiere, motiv pentru care astăzi am adoptat un proiect de hotărâre care vizează documentația tehnică – faza DALI, inclusiv Tema de proiectare, Studii teren (topografic, geotehnic, hidrologic, de trafic), Expertiza tehnică (drum și poduri), a Devizului General și a indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea DJ659: Pitești – Bradu – Suseni – Gliganu de Sus – Bârlogu – Negrași – Mozăceni – Lim. Jud. Dâmboviţa, km 0+000 – 58+320, Lungime totală: 58,320 km”.

Această investiție va fi depusă, în speranța unei finanțări pe noul exercițiu financiar european din Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

De asemenea, au fost aprobate, prin alte proiecte, documentațiile pentru modernizarea:
DJ732C Bughea de Jos – Malu – Godeni, pe o lungime de 1,748 Km”, pentru care am accesat finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiți în valoare de 5,157.826,74 lei inclusiv T.V.A., și
DJ739, Bârzeşti (DN 73 D) – Negrești – Zgripcești – Beleți, km 0+582 – Km 2+408, L=1,826 Km, în Comuna Vulturești aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny” și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiții în sumă de 2.686.580,00 lei inclusiv T.V.A.

Am mai aprobat astăzi și constituirea dreptului de administrare în favoarea Consiliului Local al Comunei Rătești, pe o perioadă de 10 ani, asupra zonelor de siguranță aferente drumului județean D.J. 702G, pentru înființarea rețelei de canalizare în Comuna Rătești, sat Tigveni și Pătuleni, inclusiv stație de epurare și pentru constituirea dreptului de administrare în favoarea Consiliului Local al Comunei Călinești, pe o perioadă de 5 ani, asupra acostamentului drumului județean DJ 704 B, de la km 0+141 la km 8+273, pe ambele părți pentru extinderea rețelei de gaze naturale.》, a scris Ion Mînzînă pe pagina sa de facebook.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI