12.6 C
Pitești
01 apr. 2023
spot_img

Problemele din cartierul Nord în atenția primarului

Seria intâlnirilor primarului Cristian Gentea cu administratorii și președinții de bloc din Pitești a continuat azi cu Zona Nord – Negru Vodă – Erem8a Grigorescu. Întrunirea a avut loc la ora 17.00 în sala de sport a Școlii nr. 14 „Alexandru Davila” din Pitești, la ea participând toți factorii de decizie din primărie cu atribuții în acest domeniu, precum și directorii societăților și serviciilor subordonate: Apă Canal, Termo Calor, Salubritate, Salpitflor Green, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului mun. Pitești, Administrația Domeniului Public, Poliția Locală, șefa Biroului Îndrumare Asociații de Proprietari etc.

Au participat peste 150 de persoane, administratori și președinți ai 95 de asociații de proprietari, mulți dintre ei luând cuvântul și spunându-și problemele. Primarul Gentea a notat tot și a dat indicații clare celor în măsură să le rezolve, unele chiar începând de mâine. Din noianul de probleme ridicate la precedentele întâlniri cu administratorii de bloc din alte cartiere (Trivale, Găvana, Exercițiu, Craiovei), primarul a spus că multe au fost deja rezolvate. Oricum, își dorește să le rezolve pe toate, speră insă să și poată fi găsită o cale de rezolvare legală și rapidă pentru cerințele cetățenilor exprimate prin reprezentanții lor, la aceste întâlniri.

Problemele expuse țin în general de salubritate/ghenele de gunoi, de locurile de parcare, de circulația publică pe aleile din zona blocurilor, de toaletarea pomilor și de ordinea publică. Foarte mulți s-au plâns de găștile de tineri care fac gălăgie până târziu în noapte, fac gunoi sau distrug mobilierul urban sau de cei care fac zgomot mult prea deranjant noaptea, facând întreceri cu mașini sau motociclete.

Au fost discutate și probleme ce țin de lucrările care s-au făcut sau urmează să se facă în oraș, pe domeniul public, de parcuri și locuri de joacă etc.

Miercurea viitoare va avea loc întâlnirea cu asociațiile din zona Centru.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI