22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Pompierii din Mioveni au casă nouă

Pompierii din Mioveni au casă nouă

Astăzi, 19.05.2023, începând cu ora 10:45, a avut loc ceremonialul militar și religios de inaugurare și dare în folosință a noii clădiri a Detașamentului de Pompieri Mioveni. Investiția a fost finanțată de către Primăria Mioveni.

Noua clădire este formată din două corpuri cu regimuri de înălțime diferite, un corp cu regim de înălțime parter, în care va funcționa un garaj în care pot staționa trei autospeciale de mare capacitate și un corp cu regim de înălțime P+2E, care are rol de clădire administrativă.

La inaugurare au fost prezente oficialități din cadrul structurilor ierarhic superioare ale ISU, precum și de la nivel județean și local.
De asemenea, au participat și inspectorii șefi ai Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele apropiate.

《 Inaugurarea și darea în folosință a noii clădiri a Detașamentului de Pompieri Mioveni este rezultatul interesului pentru siguranța și securitatea cetățenilor a Primăriei și a Consiliului Local ale orașului Mioveni.

Obiectivul de investiție a pornit din necesitatea rezolvării unei probleme de garare a unei autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, iar soluția a venit prompt, domnul primar fiind dispus să asigure suportul necesar pentru a crea condițiile necesare.

La acest moment important au fost prezenți reprezentanții instituțiilor de la nivelul județului nostru, dar și de la nivel local, care și-au manifestat aprecierea pentru activitatea deosebită pe care o are unitatea administrativ teritorială în dezvoltarea acestei zone, precum și pentru devotamentul și curajul în intervenții ale salvatorilor de la Detașamentul de Pompieri Mioveni.

Subunitatea din orașul Mioveni a fost operaționalizată în luna mai a anului 2002 și încă de atunci asigură intervenția pentru peste 78.000 de cetățeni din 11 unități administrativ teritoriale, iar distanța de la această locație până la cel mai îndepărtat punct este de 25 km.

Noua clădire este un pas înainte pentru asigurarea unor condiții mult mai bune atât pentru personal cât și pentru tehnica de intervenție, în subunitate desfășurându-și activitatea 66 pompieri cu autospeciale pentru intervenția în cazurile de acordare a primului ajutor calificat, de stingere ale incendiilor, de descarcerare, de intervenție și salvare de la înălțime, precum și în alte situații de urgență.

Toate cheltuielile au fost asigurate de către Primăria și Consiliul Local ale orașului Mioveni, iar pe această cale dorim să îi transmitem mulțumirile noastre domnului primar Georgescu Ion, pentru grija pe care o are față de pompieri, oferindu-le condițiile necesare executării misiunilor specifice în sprijinul cetățenilor.

La finalul alocuțiunii, domnul inspector șef, colonel Berevoescu Nicolae-Alin a spus:
„Conștienți fiind de înalta răspundere care ne revine, dorim să vă asigurăm că în continuare întreg personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”cpt. Puică Nicolae” al Județului Argeș va îndeplini cu dăruire și profesionalism datoria de a veghea la protejarea vieții, bunurilor cetățenilor și a mediului înconjurător!”》, a transmis ISU Argeș.

Iată că a venit și inaugurarea. Anul trecut, pe vremea asta, scriam despre modul în care primarul supraveghea respectiva investiție:

Clădire nouă pentru pompierii din Mioveni

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site