11.5 C
Pitești
20 sept. 2021
spot_img

Polițiștii locali – controale la comercianți

În data de 29.07.2021, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale – Poliția Locală Pitești, au desfășurat o acțiune inopinată de control, agenților economici ce își desfășoară activitatea pe str. Traian- Vuia din municipiului Pitești. Acțiunea a avut ca scop, respectarea modului de ocupare a domeniului public, respectiv deținerea și respectarea acordurilor eliberate de Primăria Municipiului Pitești.


Au fost verificați peste 20 agenți economici, fiind aplicate un număr de 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7500 lei, conform H.C.L. nr.197/2017 modificat, pentru „exercitarea activității de comerț pe domeniul public, fără a deține acordul autorităților administrației publice locale”.


Totodată, în perioada 23 – 28.07.2017, au fost verificate peste 35 de unități de alimentație publică, fiind aplicate un număr de 3 sancțiuni contravenționale, conform O.G. nr. 99/2000, pentru „lipsă autorizație de funcționare eliberată de Primăria Municipiului Pitești, privind desfășurarea activității înregistrată în grupele CAEN 561 – Restaurante, 563 – Baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932 – Alte activități recreative și distractive”, fiind aplicată măsura complementară de suspendare a activității, până la intrare în legalitate.
Acțiunile vor continua pe toată perioada următoare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI