25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Polițiștii argeșeni s-au întrecut în cadrul competiției de TIR dinamic

Polițiștii argeșeni s-au întrecut în cadrul competiției de TIR dinamic

Sportul nervilor tari nu le-a creat probleme polițiștilor și polițistelor, care s-au întrecut la proba de TIR dinamic, ce s-a desfășurat vineri, 22 martie a.c., cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliției Române.

Competiția a fost organizată de cadrele Serviciului Pregătire Profesională, iar polițistele și polițiștii argeșeni, din cadrul tuturor structurilor, au avut de parcurs câte o probă contra timp, ce a cuprins mai multe elemente tactice și de manipulare a armamentului.

Cele mai bune punctaje au fost obținute de polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Domnești, Secției de Poliție Rurală Stâlpeni și Serviciului Rutier Argeș.
În cazul polițistelor, pe podium au urcat colegele din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești, Poliției Orașului Ștefănești și D.G.A.

Competiția a urmărit ca, în procesul de pregătire a personalului, instrucția tragerii să constituie o disciplină de bază, care să vizeze formarea și perfecționarea deprinderilor necesare îndeplinirii în bune condiții a sarcinilor și misiunilor încredințate.

La final, toți participanții au fost felicitați și au primit diplome de participare, iar câștigătorii au primit și cupe, oferite cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI