14.8 C
Pitești
27 feb. 2024

Polițiști în loc de zebră

Am scris despre cea mai spinoasă problemă a momentului, aceea a traversării pietonilor pe bulevardul I.C. Brătianu în zona pasajului Magnolia, aflat de ceva timp în reparații. Am scris și noi (vezi primul dintre articole AICI), a scris în general toată presa piteșteană, despre necesitatea unei treceri de pietoni temporare în acea zonă, dar până azi nu s-a găsit rezolvarea.

Astăzi însă am rămas uluiți de soluția găsită. În loc să fie instituită o zebră (temporară) și montat un indicator de avertizare a șoferilor, autoritățile au găsit de cuviință să trimită doi polițiști locali care să ajute grupurile de pietoni să traverseze în siguranță strada. Nu credem că e cea mai bună soluție, dar decât deloc, e bună și asta. Pietonii traversau în grabă, exista risc mare de accidente, strada având două benzi pe sens și fiind foarte greu de traversat fără riscuri.

Unul dintre pietoni văzând atâta amabilitate la polițiștii locali, care își făceau meseria cu politețe deși stătuseră ore în șir în stradă, pe un soare dogoritor, glumeau, ca să mai destindă atmosfera: „Ne luați și de mână?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI