20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Poftiți la Toamna piteșteană!

Poftiți la Toamna piteșteană!

Astăzi, la ora 12, primarul Piteștiului Cristian Gentea, însoțit de staff-ul său precum și de câțiva invitați, a vizitat târgul Toamna Piteșteană deschis în Piața Vasile Milea. A fost, practic, deschiderea oficială a celei de-a XVII-a ediții, care va dura până de 22 octombrie. Piața a fost frumos amenajată, având două „porți” de intrare sugestive – împodobite cu flori și roadele toamnei, iar oferta este foarte bogată. Primarul a vorbit cu comercianții, a admirat marfa expusă, i-a asigurat de tot sprijinul și chiar s-a fotografiat cu unii dintre ei. De asemenea, cumpăratorii veniți în număr destul de mare au avut parte de marfă pe ales.

 

《 Suntem la a 17-a ediție a festivalului „Toamna piteșteană” și mă bucur să văd că avem un număr mai mare de participanți față de anul trecut, majoritatea producători locali!
Timp de zece zile, așadar, vă invităm la cumpărături în centrul Piteștiului: fructe, legume, dar și must, brânzeturi și alte produse de sezon!

Atât pentru comercianți, cât și pentru piteștenii care vor vizita târgul tradițional, am căutat să amenajăm o platformă de desfacere care să ofere o experiență plăcută cumpărătorilor și oportunități de promovare și de creștere pentru producătorii locali.

Este foarte important sprijinul acordat celor care vin să desfacă marfă, care cresc animale și produc diverse preparate, care cultivă fructe sau legume! Prin evenimente cu piețe volante, ca „Toamna piteșteană”, fermierii – micii întreprinzători își prezintă calitatea și autenticitatea produselor!

Vă doresc zile cu spor: la vânzare – comercianților, la cumpărături – vizitatorilor!》, a transmis primarul Piteștiului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI