0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Ce au decis judecătorii Curții de Apel în cazul lui Ion Georgescu

Ce au decis judecătorii Curții de Apel în cazul lui Ion Georgescu: Primarul (suspendat) al Mioveniului rămâne în arest preventiv.

Cu puțin timp în urmă, Ion Georgescu, primarul Mioveniului, a ieșit din sala Curții de Apel Pitești, unde s-a judecat contestația sa la măsura arestului preventiv.

Judecătorii au analizat probele și au decis că Ion Georgescu va rămâne în arest preventiv.

Se pare că Ion Georgescu a cerut și rezilierea contractului de asistență juridică al unuia dintre avocații săi. Din păcate, cu toate că și-a susținut nevinovăția, judecătorii au decis altfel.

Iată decizia judecătorilor: 《 În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală raportat la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul GEORGESCU ION , împotriva încheierii nr. 143 din data de 05 octombrie 2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală, în dosarul nr.4939/109/2023. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată astăzi, 12 octombrie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală.》

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI