16.5 C
Pitești
03 oct. 2023

PNL Câmpulung vrea să câștige prin fapte

PNL Câmpulung vrea să câștige prin fapte

Astăzi, de la ora 12:30, a avut loc conferința de presă a PNL Câmpulung. Au participat: Adrian VEȘTEA – Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Alina GORGHIU – Președinte PNL Argeș și ministrul Justiției, Ion POPA – secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Radu PERIANU – Prefectul județului Argeș, Cristinel CREȚU – Președintele PNL Câmpulung, Norris MĂGEANU și Zaharia Nicolae – PNL Câmpulung.

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a subliniat faptul că s-a realizat întărirea organizației Câmpulung și a anunțat deja viitorul posibil candidat la primărie, pe Norris Măgeanu, exprimându-și încrederea că acesta o poate învinge pe actuala primăriță Elena Lasconi. De asemenea, a anunțat că PNL va sprijini redarea Băilor Crețulescu, aflate într-un stadiu avansat de degradare, câmpulungenilor și turismului pentru dezvoltarea orașului.

În calitate de ministru al Justiției, Alina Gorghiu a spus că va avea toleranță zero în cazurile care se încadrează în prevederile Legii Anastasia. Mai ales în contextul ultimelor accidente, adevărate tragedii, petrecute la nivel național.

Prefectul județului Radu Perianu a arătat că acele controale făcute în spitale au rolul de a îmbunătăți actul medical și chiar dacă „au supărat unele persoane”, aceste controale nu vor fi folosite în lupta politică, ci strict pentru rezolvarea problemelor pacienților. Bineînțeles  că vor fi controale la toate spitalele din județ, nu numai la Județean, inclusiv la cel din Câmpulung, unde și-a exprimat dorința ca interimatul din conducerea acestei instituții să înceteze.

Ministrul Dezvoltării Adrian Veștea, a adus vești bune la Câmpulung și a anunțat investiții în această zonă.

Ion Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a vorbit despre infrastructura feroviară și necesitatea modernizării căii ferate în România și în județul Argeș.

Așadar, viitorul PNL-ului la Câmpulung sună bine și vrea să se bazeze pe fapte, nu pe vorbe.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI