8.2 C
Pitești
01 dec. 2023

Cozi la plata impozitelor și taxelor locale

În prima zi de lucru din 2023 cozile la ghișeele de încasare a taxelor și impozitelor locale sunt semnificative (foto). Piteștenii, în special pensionarii – care se dovedesc în continuare cei mai buni platnici, vor să scape de grijă și să beneficieze și de reducerea acordată de Primăria Pitești, de 10%.

Pentru evitarea aglomerării la ghișeele centrelor de încasări, Primăria Pitești vă recomandă PLATA ONLINE A IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE

Municipalitatea oferă opțiunea on-line pentru plata impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale.

  •  Repede, simplu și sigur!
  • Fără timp pierdut la ghișeele centrelor de încasări pentru taxe și impozite locale!
  • Plata on-line se poate efectua rapid, de la distanță, din confortul casei tale sau de la birou, fără comision, accesând una dintre platformele on-line: www.primariapitesti.ro sau www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

De astăzi, 03.01.2023, s-a reluat programul cu publicul la ghișeele centrelor de încasări pentru taxe și impozite locale, din municipiul Pitești. Programul poate fi consultat pe site-ul Primăriei, accesând linkul:  https://www.primariapitesti.ro/centrele-de-incasare-a-impozitelor-i-taxelor-locale-program-de-lucru-cu-publicul-i-program-de-incasari-p932

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI