14.8 C
Pitești
27 feb. 2024

„Piteşti Half Maraton”: Câţiva alergători au trecut linia de sosire. Unuia i s-a făcut rău

Azi s-a desfăşurat în centrul Piteştiului a doua ediţie a competiţiei sportivă „Pitești Half Marathon”, care a inclus un semimaraton (21 de kilometri), cros (10 kilometri) și o cursă populară (5 kilometri). Startul și finișul competiției au fost în Piața Primăriei Pitești.
Întrucât vremea nu a fost prielnică, se pare că nu s-au prezentat toţi candidaţii înscrişi online pe site-ul organizatorului, iar competiţia nu a avut un aer de sărbătoare, aşa cum ne aşteptam. Alergătorii erau disparaţi, nu au mers în pluton ca la competiţiile sportive cu care eram obişnuiţi, piteştenii – unii veniţi special, alţii – spectatori de conjunctură – nu ni s-au părut interesaţi prea mult de eveniment. Unul dintre ei chiar adormise pe marginea trotuarului.
După ce a reuşit să treacă linia de sosire, unui concurent i s-a făcut rău şi a fost preluat pentru a i se acorda primul ajutor de către personalul ambulanţei prezente la faţa locului (vezi video).
Organizarea a fost bună din toate punctele de vedere, iar la finalul competiţiei primarul Gentea s-a fotografiat cu organizatorii.
„Pitești Triathlon Team promovează sportul în aer liber – în special alergarea pe șosea – și dorim ca Piteștiul să fie nu doar un oraș al florilor, ci și un oraș al oamenilor care iubesc alergarea. Cu toate că municipiul Pitești nu are o tradiție în alergarea pe șosea, dorim, prin ceea ce facem, să construim această tradiție. Vrem să punem Piteștiul pe harta selectă a celor care organizează și promovează acest gen de competiții. Le mulțumim tuturor alergătorilor, tuturor celor care s-au implicat alături de noi în punerea în practică a acestui vis!”, a comunicat organizatorul evenimentului, Pitești Triathlon Team, înainte de competiţie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI