22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești

Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești, 19 – 21 mai 2023

În mai puțin de o lună, comunitatea piteșteană va fi, din nou, în sărbătoare: timp de trei zile, orașul va celebra Zilele Piteștiului!

Organizațiile care activează în domeniul cultural-educativ sunt invitate să se alăture evenimentului Zilele Piteștiului – Pitești Fest 2023, ce va avea loc în perioada 19 – 21 mai, și să îmbogățească experiența piteștenilor, prin evenimentele și activitățile lor.

Cei care doresc să se implice și să facă parte din programul Zilelor Piteștiului – Pitești Fest 2023 sunt așteptați alături de municipalitate – organizator principal – cu activități care să promoveze cultura, educația și istoria orașului. Acestea pot include spectacole, concursuri, trasee de orientare turistică, căutare de comori, ateliere, jocuri pentru copii și activități de timp liber, dans interactiv în stradă alături de spectatori, jonglerii și multe altele.

Solicitările celor interesați să participe la Zilele Piteștiului, ca parteneri în organizare, pot fi trimise la adresa de e-mail: primaria@primariapitesti.ro, cu informații despre asociația / organizația pe care o reprezintă și despre activitatea pe care doresc să o organizeze. Toate propunerile vor fi analizate cu seriozitate în vederea includerii lor în programul manifestărilor din cadrul evenimentului.

 

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press aprilie 27, 2023 Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești, 19 – 21 mai 2023 În mai puțin de o lună, comunitatea piteșteană va fi, din nou, în sărbătoare: timp de trei zile, orașul va celebra Zilele Piteștiului! Organizațiile care activează în domeniul cultural-educativ sunt invitate să se alăture evenimentului Zilele Piteștiului – Pitești… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI