25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Peste 200 de copii din Priboieni vor beneficia de o investiție importantă

Peste 200 de copii din Priboieni vor beneficia de o investiție importantă

Un nou obiectiv important de investiții pentru sistemul de educație din Argeș a fost finalizat! Azi a fost făcută recepția unei noi săli de sport în comuna Priboieni de care vor beneficia 220 de elevi.

Investiția, finanțată prin Compania Națională de Investiții, este rezultatul eforturilor depuse de primarul Sorin Lupu și de echipa PSD Argeș. Astfel de lucrări urmează să fie finalizate în curând în mai multe localități din județ.

„Ne bucurăm că am reușit să mai realizăm ceva benefic pentru copiii din comuna noastră. Este o sală de #sport modernă care are încălzire, dușuri, vestiare – tot ceea ce este nevoie” – Sorin Lupu.

La recepția sălii de sport au fost prezenți și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, și Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele PSD Argeș și al Consiliului Județean.

„Suntem alături de oamenii din Priboieni și de domnul primar Lupu, unul dintre cei mai harnici și gospodari primari ai județului Argeș. Printr-o colaborare strânsă între administrația locală, județeană și guvernamentală putem contribui la dezvoltarea fiecărei localități din județ.” – Remus Mihalcea.

„Priboieni este un exemplu de bună practică, un exemplu de management în ceea ce privește echipa de conducere a Primăriei și a Consiliului Local. Vor urma și alte proiecte la care și Consiliul Județean Argeș, condus de președintele Ion Mînzînă, are un aport important. Priboieni chiar arată ca o localitate europeană” – Adrian Bughiu.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI