25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Creșa Nr. 8 intră în renovare

Creșa Nr. 8 intră în renovare. Proiect important pentru sistemul educațional din Pitești: semnarea contractului de execuție lucrări!

Miercuri, 13 martie 2024, a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor aferente proiectului prin care Creșa Nr. 8 din Smeurei va beneficia de o renovare energetică amplă și de modernizare, cu sprijinul fondurilor europene din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării.

Prin această investiție în valoare de 1.896.509,14 lei fără TVA, executată de Asocierea CONSINSTAL PRO 2000 S.R.L. (lider), ARCH D.U. STUDIO PROJECT S.R.L. (ofertant), IMEP SYSTEMS – subcontractant, SILVALIN INSTAL S.R.L. – subcontractant, DARIA TELECOM – subcontractant, Creșa nr. 8 va fi complet reabilitată termic și modernizată. Lucrările includ izolarea termică a elementelor de construcție, înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplărie PVC termoizolantă, reabilitarea instalației termice și electrice, precum și instalarea de panouri solare pentru prepararea apei calde de consum și a corpurilor de iluminat eficiente, cu LED-uri.

Pe lângă beneficiile aduse de renovare, numărul de locuri disponibile pentru copiii preșcolari va crește. Astfel, cele 60 de locuri existente vor fi completate cu încă 20 de locuri noi, oferind mai multor familii posibilitatea de a-și înscrie copiii la această creșă modernizată.

Proiectul vizează îmbunătățirea infrastructurii școlare din Pitești, contribuind la crearea unui mediu educațional sigur și modern pentru copiii din comunitatea noastră.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI