18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Patru polițiști noi în Argeș

Patru polițiști noi în Argeș

Patru absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, care se alătură colectivului IPJ Argeș, au fost întâmpinați, astăzi, 29 aprilie 2024, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

După parcurgerea etapelor organizatorice, tinerilor polițiști le-a fost prezentată importanța valorilor de care trebuie să țină cont în contextul interacțiunilor cu cetățenii, precum munca în echipă, colegialitatea, disciplina, dedicarea, profesionalismul, fermitatea și imparțialitatea.

Cei 4 agenți de poliție au fost repartizaţi în cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Poiana Lacului, Lunca Corbului și Albeștii de Argeș.

Aceștia își vor prelua atribuțiile de serviciu, iar pentru o perioadă de șase luni vor beneficia de tutelă profesională, sub îndrumarea colegilor cu experiență de la care „vor fura meserie”.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmit gânduri bune noilor colegi și îi încurajează să abordeze cu încredere misiunile care îi așteaptă în județul nostru!

• Pentru tinerii interesați de o carieră în poliție, reamintim faptul că, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv agenți de poliție de frontieră Oradea, pot fi consultate accesând link- ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-care-pregatesc-personalul-pentru-nevoile-m-a-i-sesiunea-aprilie-iulie-20241713946108

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI