14.3 C
Pitești
27 feb. 2024

O femeie stă de două zile în ploaie, în Câmpulung

Această femeie cu probleme de sănătate a fost evacuată de la etajul 4 al blocului 17 din Câmpulung. De două zile stă în stradă, udă  de ploaie şi înfrigurată, iar în Câmpulung este cod portocaliu de ploi şi vreme rea”. Problema este semnalată de dl. Marius Dumitrescu pe pagina sa de facebook.
„Într-adevăr, a început evacuarea persoanelor așa-zise cu probleme. Nu s-a mai vrut prelungirea unui contract de închiriere pe motivul că n-a platit amenzile pentru nepurtarea măștii. Problema a fost că la adresa unde au venit amenzile locuiau două persoane în chirie. Plata chiriei este la zi, dar persoana fără probleme a fost consiliată ce trebuie să facă și atunci cei de la primărie au cedat și au prelungit contractul. De ce primăria nu face notificări la persoanele juridice și/sau fizice care sunt rău platnice deși au posibilități de a-și plăti dările către stat?”, comentează şi dl. Ciocan Dumitru.

Dincolo de postările şi comentariile oamenilor despre cazul respectiv, rugăm şi noi Primăria Câmpulung să găsească o soluţie pentru această problemă. Doamna primar Elena Lasconi, mâine este ziua dv. În loc de un selfie înconjurată de prieteni, flori şi cadouri, faceţi mai bine o faptă bună şi găsiţi o soluţie locativă şi pentru această amărâtă, sau aşteptăm să vedem cum o femeie cu probleme moare în stradă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI