22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

O câmpulungeancă – nora lui Ciolacu

O câmpulungeancă – nora lui Ciolacu.

Ieri, fiul prim-ministrului României s-a căsătorit, la Buzău, cu iubita sa, Alexa Constantinescu, din Câmpulung Muscel. Andrei Filip Ciolacu, în vârstă de 24 de ani, este student la medicină, la fel ca și iubita lui și actuala soție, fiind colegi la Universitatea Ovidius din Constanța. Cei doi au o relație de peste 4 ani și acum au decis să o oficieze.

Cine este fata din Câmpulung care i-a furat inima fiului premierului și a devenit nora lui Marcel Ciolacu?

Frumoasa mireasă este fiica asistentei șefe a Secției Primiri Urgențe a Spitalului din Câmpulung, conform Ziaruldinmuscel.ro

Alexa Iris Constantinescu a urmat cursurile Școlii „Oprea Iorgulescu” și ale Liceului Teoretic „Dan Barbilian” din Câmpulung, iar în anul 2018 a început cursurile Facultății de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța.

Alexa este pasionată de artă și o pictoriță foarte talentată. Picturile și desenele ei sunt speciale, pentru că au valențe „anatomice”. Flori, vietăți și elemente din corpul uman, îmbinate perfect într-o comuniune pe care numai natura și divinitatea le-ar putea alătura și numai un artist talentat le-ar putea imagina. Talentul i s-a dezvoltat pe măsura accentuării pasiunii sale pentru medicină, meserie în care, pe lângă știință, este nevoie și de har.

Aceasta este fotografia ei de copertă pe facebook. Foarte inspirată și… inspirațională…

Cei doi tineri s-au căsătorit civil la Buzău, la Vila Albatros, căsătoria fiind oficiată de primarul Buzăului, Constantin Toma.

Foto: cancan.ro

A fost o ceremonie restrânsă, la care au participat doar rude apropiate şi colegi de grupă ai tinerilor miri care sunt studenţi la medicină. Dar şi câţiva politicieni, colegi ai premierului Marcel Ciolacu.

Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă, însă premierul Marcel Ciolacu a discutat preţ de câteva minute cu jurnaliştii care aşteptau afară.

„Este un moment plin de emoție, lucru normal cred. Dar mai departe să decidă ce vor ei, ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară, când am stat de vorbă cu ei. Presupun că o să mai am şi în continuare, dar sunt doi copii buni, care învaţă, îşi creează o carieră… Sper să mă facă bunic cât mai curând, dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu.

„Nu îi sfătuiesc nimic, pot să greşească şi singuri, nu au nevoie de sfaturile mele. Este un eveniment privat, sigur că este un eveniment care captează atenţia presei. Le urez fericire, casă de piatră, bucurie. La mine au trecut 19 ani, parcă a fost ieri”, a afirmat social-democratul Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, prezent la eveniment.

Potrivit unor surse la petrecere au participat aproximativ 50 de persoane, iar printre invitaţi s-au numărat Lucian Romaşcanu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Alfred Simonis şi Paul Stănescu. Petrecerea a avut loc la Conacul Marghiloman.

Casă de piatră celor doi tineri și mult succes în cariera aleasă!

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI