30.5 C
Pitești
15 iul. 2024

Modernizarea unei noi străzi de pământ în Pitești

Modernizarea unei noi străzi de pământ în Pitești

Cristian Gentea: „Am semnat astăzi contractul pentru modernizarea unei noi străzi de pământ din Municipiul Pitești, respectiv strada Velișoara-Grigorești.

În 6 luni, vom avea cea de a 6-a stradă de pământ modernizată – asfalt, canalizare pluvială, cămine la cotă, se vor amenaja trotuare pietonale pe partea dreaptă a străzii, se vor executa semnalizări verticale și marcaje orizontale!”

Valoarea contractului este de 989.916,42 lei cu TVA, iar durata de execuție este de 6 luni (2 luni pentru realizarea proiectului tehnic și 4 luni pentru execuția lucrărilor). Executantul lucrărilor este SC Selca SA.

În cadrul investiției vor fi realizate următoarele lucrări: asfaltarea străzii, realizarea canalizării pluviale, înlocuirea podețului existent, amenajarea trotuarului pietonal, ridicarea căminelor la cotă și executarea semnalizărilor verticale și a marcajelor orizontale.

Mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!

Material realizat de către SC Argeș Media Print & Online SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site