27 C
Pitești
24 sept. 2023

Mirii – pompieri, nașii – jandarmi

Toate poveștile de dragoste sunt frumoase, însă cea a proaspăt căsătoriților Ana Maria și Cezar este una specială. S-au văzut pentru prima dată în 2020. Ea se pregătea să devină asistentă medicală. El, pompier. I-au apropiat dragostea pentru oameni. Puțin mai târziu, au început să viseze cu ochii deschiși… El, să și-o facă mireasă … Ea, să-l urmeze în viață și în carieră…

„Avem prieteni comuni. Așa ne-am cunoscut. Frumusețea ei mi-a rămas întipărită în minte. Mi-am făcut curaj și am invitat-o în oraș. Treptat, am descoperit că este o fată ambițioasă, muncitoare și serioasă. Îmi amintesc că, fiind elev la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Boldești, îi povesteam mult despre cum mă pregătesc să devin salvator. Și ei i-a plăcut de mine, dar a prins drag și de uniformă, iar din ianuarie suntem și colegi”, a povestit Cezar.

„El este cel care m-a ambiționat, iar când am văzut că am avut cea mai mare notă și că voi intra în familia salvatorilor am fost cea mai fericită. Și, iată că iubirea adevărată și cariera pot merge mână în mână”, a spus Ana Maria, cu zâmbetul pe buze și sclipirea în ochi.

După trei ani, au decis să facă următorul pas: căsătoria. Și pentru că îşi iubesc atât de mult profesia, în cea mai importantă zi din viața lor amândoi au ales să îmbrace uniforma de serviciu.

Ana Maria și Cezar și-au ales drept părinți spirituali doi oameni dragi, Marian și Anișoara, care au îmbrățișat cariera de jandarm. Și nașii, dar și colegii care le-au fost alături, au ales să poarte uniforma de serviciu.

Le dorim să fie sănătoși, să se iubească toată viața la fel de mult și să aibă parte de cele mai frumoase lucruri!

Sursa: IGSU

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI