13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

Minor agresat în club

Minor agresat în club

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o intervenție a polițiștilor la un local public din municipiul Pitești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În noaptea de 15 spre 16 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost solicitați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în incinta unui club din Pitești.

Din verificările efectuate a rezultat că un minor de 17 ani a fost agresat, acesta solicitând asistență medicală.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 193 din Codul Penal.

Până la acest moment, persoana vătămată nu a formulat plângere prealabilă.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun.

În acest context amintim că polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au acționat anterior la localurile din zona centrală, cu activitate specifică tip bar-club de noapte, aplicând trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R, administratorilor societăților în cauză, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice prin muzică la volum ridicat.

La localurile de alimentație verificate de polițiști, au fost prelucrate prevederile art. 2, pct. 22 din Legea 61/1991R. – interzicerea servirii cu băuturi alcoolice a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate sau a minorilor, precum și prevederile art. 2, pct. 25 din Legea 61/1991R. – tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI