36.5 C
Pitești
20 iun. 2024

Mihăeștiul și-a luat rămas bun de la doctorița Liliana Teliban

Mihăeștiul și-a luat rămas bun de la doctorița Liliana Teliban

Azi, Mihăeștiul și-a luat rămas bun de la doctorița Liliana Teliban, cea care timp de 66 de ani a viețuit pe aceste meleaguri. Cea care îi ajuta pe toți cu un sfat, o vorbă bună și un zâmbet. Cea care, dintr-o prea mare dragoste de oameni, a continuat să profeseze până în ultima clipă a vieții sale.

Doctorița Liliana Teliban a fost victima unui accident rutier produs miercuri, pe Bulevardul Negru Vodă din Câmpulung. S-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, iar un TIR condus de un bărbat de 60 de ani, din Stoenești, a lovit-o provocându-i răni grave. A fost dusă de urgență la spital, dar nu a reușit să supraviețuiască acestui puternic traumatism.

Astăzi, doctorița Liliana Teliban a fost condusă pe ultimul drum de o mulțime de oameni, pe lângă familie, majoritatea colegi de la ultimul loc de muncă – Clinica Parga Sat din Câmpulung – și consăteni din Mihăești. Pe lângă durerea familiei, a fiicei și a fiului, mulți oameni care a cunoscut-o, o plâng acum și se întreabă probabil de ce tocmai doamna doctor – un om atât de bun, un suflet atât de curat – a fost sortită să aibă un asemenea sfârșit.

Prinos de recunoștință din partea tuturor și zeci de coroane de flori ce îi vor împodobi mormântul.

Un om deosebit a plecat dintre noi. Un medic dedicat, un suflet nobil, provenind dintr-o familie cu credință în Dumnezeu. Drum lin, către Rai, doamna doctor! Nu te vom uita niciodată!

CITEȘTE ȘI:

Femeia ucisă pe trecerea de pietoni era medic

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site