18.7 C
Pitești
23 sept. 2023

Femeia ucisă pe trecerea de pietoni era medic

Femeia ucisă pe trecerea de pietoni era medic

Femeia care a murit după ce a fost lovită de un TIR pe trecerea de pietoni din fața Liceului Dinicu Golescu din Câmpulung, pe Bulevardul Negru Vodă, era medic. Locuia în Mihăești și avea 66 de ani. Profesa ca medic de medicina muncii la Centrul Medical Parga Sat din Câmpulung. Oamenii care au cunoscut-o sau au lucrat împreună spun despre doctorița Liliana Teliban că era un om minunat.

Centrul Medical Parga Sat din Câmpulung, unde doctorița profesa, a postat un mesaj dureros de condoleanțe:《 Întreg colectivul Centrului Medical Parga Sat anunță cu profundă durere dispariția prematură într-un tragic accident a celei ce a fost Dr. Teliban Liliana, medic specialist Medicina Muncii, profesionist, coleg, prieten și un suflet nobil.

În toată activitatea de peste 20 de ani în cadrul Centrului Medical, a fost un exemplu de competență, comportament și modestie pentru tot personalul.

Transmitem familiei Sincere Condoleante!
Drum lin printre ingeri, Doamna Doctor! 》.

Era un om deosebit

Locuitorii Mihăeștiului spun că doamna doctor era un OM deosebit și un medic bun și corect. Doctorița făcea zilnic naveta de la Mihăești la Câmpulung. „La 07:12, pe ceas, pleca de acasă. Nu întârzia niciodată. Îți potriveai ceasul după ea. De asemenea și la venire. Avea patru căței care o așteptau la poartă în fiecare zi la ora 16. Veneau la 15:55 pe stradă și o așteptau.”, spune un vecin al doctoriței, vizibil afectat de cele întâmplate. Astăzi au așteptat-o în zadar, că stăpâna lor nu a mai venit.

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 60 de ani din Stoenești, nu consumase alcool, spun polițiștii, dar totuși nu a văzut-o și nu a putut opri la timp mastodontul. Martorii incidentului spun că, în mod normal, TIR-ul nu avea ce căuta acolo. La barieră trebuia să intre pe centură, nu să circule prin mijlocul orașului. Ori a încurcat drumul, ori… Cercetările polițiștilor vor desluși cele întâmplate, dar viața doctoriței, pierdută pe nevinovate, o mai dă cineva înapoi? Trist! Extrem de trist!

Mihăeștiul și-a luat rămas bun de la doctorița Liliana Teliban

CITEȘTE ȘI: Femeia din Mihăești, lovită de camion, a decedat

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI