22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Medicul Silvia Bilous a pierdut lupta cu boala

Astăzi, după o lungă şi nedreaptă suferinţă, medicul dermatolog Silvia Bilous a pierdut lupta cu boala. Şi cu moartea. A fost o luptă cumplită, cu numeroase complicaţii medicale, care în final i-au învins trupul devenit firav. Nu a lăsat să se ştie sau să se vadă nimic din suferinţa şi din lupta pe care o ducea zi de zi, s-a retras discret din sistemul public, a mai profesat o vreme în privat, dar lupta cu o boală necruţătoare a secătuit-o de puteri.

A fost un om minunat! MINUNAT! Am cunoscut pacienţi ai domniei sale care pot spune cu mâna pe inimă că nimeni nu s-a aplecat cu mai multă dedicare, bunătate, îngrijorare sinceră şi devotament asupra problemei lor medicale. După retragerea din activitatea la clinica de stat, pacienţii au căutat-o luni în şir. Sau chiar ani.

Trupul neînsufleţit al mamei mele va fi depus în cadrul Mânăstirii Brătienilor din oraşul Ştefăneşti (Argeş) începând cu joi, 12 august, ora 10.00. Ulterior, ceremonia funerară va avea loc în data de vineri, 13 august, ora 12.00, în acelaşi loc„, anunţă pe facebook fiica acesteia, tânăra Dana Bilous.

Dumnezeu s-o aşeze de-a drepta Sa! Şi să-i dea binemeritata odihnă!

 

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site