2 C
Pitești
28 ian. 2023
spot_img

Legea minorităților mai letală decât toate bombele rusești

În urările transmise cititorilor noștri de sărbători insistam pe ideea conștientizării, de către fiecare român, a realității pe care o trăim și că dominația marilor puteri rămâne filonul fundamental al istoriei mondiale. ,,Treziți-vă”, era cuvântul de ordine al Plugușorului – 2023 dar și deviza tuturor acțiunilor cu participare românească din viitorul apropiat.

În aceste timpuri ale schimbărilor radicale, ale noii configurații geografice și a ordinii mondiale, expresia ,,vai de țările mici cu conducători slabi” este o realitate și nu o figură de stil!

Peste câteva zile se vor face analize, statistici, vor fi trase concluzii în urma unui an de război neanunțat dar minuțios pregătit de ambele tabere. Occidentul și-a dorit acest ,,test” care, cu puțină bunăvoință și înțelepciune, putea fi evitat. Dar, periodic, poligoanele de antrenament devin teatre de război iar cei care suferă și sunt sacrificați de liderii lumii sunt doar … victime colaterale.

Noi, ca țară și popor, ne aflăm în anticamera frontului transformată într-o ,,cămară” plină cu tot ce este nevoie pentru aprovizionarea acestuia. Gurile ,,slobode” spun că trimitem muniție pe front (mulțumirile șefului NATO), alimente, instruim soldați, ,,vindecăm răni” în afara acțiunilor umanitare care sunt normale și despre care avem informații de cele mai multe ori contradictorii. Eforturile acestui ,,servant” nu sunt văzute și nici apreciate de cei care își ,,joacă” interesele, pe un front inventat (vezi Irak, Iugoslavia, Afganistan) drept dovadă acțiunea … Schengen, bine-venită pentru a … ,,trezi acest popor” căpușat atâția ani de un occident sadic.

,,Bomboana pe colivă” este așezată, printre bombe și rachete, de un Volodimir Zelenski – actor de comedie, evreu ca și primul său ministru, când a promulgat ,,Legea minorităților” prin care, în plin război, îngrădește dreptul minorităților, inclusiv cea românească și cu tradiții milenare, la o viață normală (în timp de pace, evident)! Omul își permite să ne lovească ,,drept în față” într-un mod arogant, sfidând și disprețuind populații care, culmea, dau tribut pe front! Iar liderii noștri (primii în această ecuație) nu-l ceartă pe actor ci doar îi reproșează că … nu a consultat Comisia de la Veneția! Halal atitudine, umil comportament!. Urmașii lui Alexandru cel Bun, dacă nu vor fi uciși de rachetele rusești (sovieticii nu au reușit) sigur vor dispărea conform dorinței ,,marelui actor” făcut celebru de interesele altora.

Vom urmări desfășurarea evenimentelor și vom acționa, în caz de nevoie cu, de acum cunoscutul, …

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!